Appartement huren in Amsterdam Meer en Vaart

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 331bb3117e39 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Algemeen
Te huur: ruim 3 slaapkamer appartement in Amsterdam – Nieuw West. Helaas niet geschikt voor 3 woning delers, wel voor een gezin of 2 werkende delers. Inkomenseis: 3x de huurprijs per maand!
Omgeving
Het complex Marco Polo ligt vlakbij waar de Ookmeerweg overgaat in de President Allendelaan. Door de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, bent u snel op de westelijke Ring van Amsterdam. En ook uw auto parkeren is geen probleem. U kunt uw auto snel en veilig parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Het winkelcentrum Osdorpplein ligt praktisch om de hoek en ook scholen en sociale voorzieningen liggen binnen handbereik. Lopend bent u zó bij diverse tram- en buslijnen die u in enkele minuten op elke gewenste plaats in de stad brengen.
Maar ook aan de recreatieve fietser en wandelaar is gedacht: geen enkel ander stadsdeel heeft zoveel wandel- en fietspaden. Marco Polo biedt u dus de unieke combinatie van stads wonen in een groene omgeving. Waar vindt u dat nog in Amsterdam?
Het complex
Woongebouw Marco Polo maakt deel uit van het complex De Nieuwe Wereld, vlakbij de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Marco Polo is centraal gelegen ten opzichte van de ring A10 en de Haarlemmerweg. Met tram of bus is het centrum van Amsterdam binnen tien minuten te bereiken. Zo ook het NS-station Sloterdijk. Een ideale woonomgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een levendige stek in de stad maar toch vlakbij water en groen. De 145 comfortabele drie- of vierkamerappartement hebben elk een eigen parkeerplek in de afgesloten parkeergarage. Er zijn 21 verschillende typen appartementen. In het hart van het complex ligt een groen aangelegde binnentuin.
Indeling
Entree met L-vormige gang, berging, toilet, twee slaapkamers (circa 20 m2 en 16 m2), badkamers met ligbad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet, ruime en lichte woonkamer met hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Inkomensnorm
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 42 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.
Fotos zijn van een model woning.
Oplevering: zponder vloeren, verlichting, wasmachine/droger en gordijnen.
Vloeren kunnen worden geplaatst op verzoek voor 30 euro extra p/m.
Gordijnen en verlichting kunnen we op verzoek installeren voor 30 euro extra per maand, hiervan staan een aantal voorbeeld foto’s bij de advertentie ter impressie.
Borg: 1 maand bij reguliere verhuur, 2 maanden bij ZZP of woning delen.
Service kosten: 65 euro p/m.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: