Appartement huren in Amsterdam Venetiehof

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 34990a157b2c Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Het appartement (Venetiëhof 137) is gelegen aan de rand van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam op het KNSM-eiland met uitzicht over het IJ en Amsterdam-Rijnkanaal. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 89 m2 en is gebouwd in 1994.
Dit mooie appartement op de zesde verdieping heeft een ruime woonkamer met open keuken in L opstelling met inbouwapparatuur en een ruimbalkon met uizicht op het water aan de oostkant waar u heerlijk kunt genieten van de opkomende zon. Ook is er een binnentuin aanwezig.
Het appartement is volledig gestoffeerd en gemeubileerd en heeft twee slaapkamers. Bij de huurprijs in, zit ook een binnen parkeerplaats
Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 114/116. Het centrum en CS Amsterdam is via het IJ in 10 minuten fietsen bereikbaar. Bus en Tram zijn op korte loopafstand en bieden een snelle verbinding o. a. naar het centrum, CS, station Zuid (Zuid As), Amstelstation en Leidseplein. Met het Oostveer is zeer goede verbinding met Amsterdam Noord.
Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Brazil (o. a. Jumbo, Kruidvat, apotheek, Albert Heijn) parken, gezellige cafés en eetgelegenheden en diverse winkels. Op KNSM-eiland zijn er verschillende zwemsteigers en vanaf de steigers kun je het water in. Er is een groot grasveld aan het IJ waar het mogelijk is om in de zomer te zwemmen of te watersporten (zeilen, suppen etc. ).
De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een bruisende veilige buurt.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: