Appartement huren in Amsterdam Vrouwengelukhof

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: cf85434ed851 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

1 slaapkamer appartement te huur in het Rhapsody complex in de Kolenkitbuurt in Amsterdam. Incl. parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage. Service kosten : 99 euro per maand.
De woning is opgeleverd in 2018 en hoogwaardig afgewerkt.
De kolenkitbuurt
Of spreken we inmiddels meer over Bolo? De kroon op de transformatie van deze buurt is Rhapsody. Naast winkels en voorzieningen wordt ook wonen met de 239 middensegmenthuurwoningen in Rhapsody compleet vernieuwd en duurzaam gerealiseerd.
Duurzaamheid
De nieuwe gebouwen in Rhapsody vormen een ensemble in de wijk. Deels besloten maar toegankelijk met veel groen. Op het dak van alle gebouwen zijn zonnepanelen geplaatst en er zijn speciale maatregelen getroffen voor geluidisolatie en beperking van fijnstof.
Binnentuin
Groen is belangrijk, vooral in de stad. Maar ook heel nuttig. De binnentuin zorgt voor de opslag van water en geeft verkoeling. En wie wandelt er nu niet het liefst door een prachtige tuin naar de woning?
Voorwaarden:
– 99 euro servicekosten.
– klimaatgarant: voorschot verwarmingskosten 80-100 euro per maand.
– inkomenseis is 3x de huur.
– geen studenten en/of garantstellingen.
– oplevering: kaal, zonder vloeren, gordijnen en verlichting maar met volledig uitgeruste keuken/badkamer. Vloer kan ge├»nstalleerd worden op verzoek tegen 30 euro extra per maand. Gordijnen en verlichting kunnen ook worden geplaatst voor 30 euro extra p/m.
– huurprijs is incl. parkeerplek ├á 150 euro p/m.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: