Appartement huren in Den Haag Schipborgstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: b5c7033d3957 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Zeer binnenkort komt deze 2 slaapkamer woning met open keuken en licht moderne inrichting beschikbaar! De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en bevindt zich in een uitstekende conditie doordat het altijd prima is onderhouden. Bovendien ligt er over de gehele vloer fraai hout laminaat en is de inrichting licht modern. De keuken is voorzien van alle gemakken en de king-size koelkast completeert het geheel.
Aan de achterzijde bevindt zich een klein balkon dat via de keuken kan worden bereikt. Hier kan het ochtendlicht worden gevangen.
Via de entree hal bereikt u de kleine slaapkamer dat nu nog dienst doet als walk in closet, maar indien gewenst,dienst kan doen als kinderkamer of kantoor. Tegenover de kleine slaapkamer bevindt zich de Master bed room met een inpandige kast en een heerlijk comfortabel 2 persoonsbed. De badkamer is fraai afgewerkt en beschikt naast een inloopdouche over een moderne wastafel. In de gang bevindt zich een aparte toiletruimte.

Locatie:
De woning bevindt zich op de 3e etage en biedt aan zowel de voor- als achterzijde een vrij uitzicht op de rustige omgeving.
Vanwege de strategische ligging nabij winkelcentrum Leyenburg, goed openbaar vervoer, is deze woning bij uitstek geschikt voor een single, een koppel al dan niet met kind dat in dit deel van Den Haag een heerlijke tijd wil doorbrengen. Een huisdier is in overleg toegestaan.
.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: