Appartement huren in Den Haag Sweelinckplein

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: a3156b8f7065 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Dit prachtige, bijzondere appartement in de populaire wijk Duinoord is nu te huur! Bent u op zoek naar een bijzonder appartement met een moderne badkamer en keuken en een dakterras met een waanzinnig uitzicht over Den Haag dan heeft u het perfecte appartement gevonden.
Het appartement is gelegen op korte afstand van diverse internationale organisaties zoals het ICC, OPCW, Europol en Eurojust. Ook het strand en het centrum van Den Haag zijn gelegen op fietsafstand van het appartement.
Alles in dit appartement is gedaan met een geweldig oog voor details. Het is zeer goed onderhouden, luxe en is domotica gestuurd. Het heeft een ruime en zeer hoge woon/eetkamer en keuken, een slaapkamer met kantoorruimte, een moderne badkamer, wasplaats, balkon en dakterras.
Indeling:
Op de begane grond is de hoofdentree met brievenbussen en bellentableau te vinden. Via de beveiligde entreedeur en hal kunt u met de trap of lift naar de 3e verdieping. Een tweede hal geeft u toegang tot de entree van het appartement.
Wanneer u de deur van het appartement opent, zult u direct versteld staan van de hoogte van het woongedeelte. U komt binnen in de keuken welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De woon- en eetkamer bevinden zich aan de voorzijde van het pand en hebben beide uitzicht over het Sweelinckplein en park. De woonkamer heeft een ingebouwde bank om de ruimte goed te benutten. De badkamer bevindt zich eveneens op deze verdieping en is voorzien van een inloopdouche, toilet, fonteintje en inbouwkasten. Verder is er een berging waar de wasmachine en de cv-installatie zich bevinden.
Via de trap naar de 4e/bovenste verdieping vindt u de slaapkamer en studeerkamer. Vanaf deze verdieping is het dakterras bereikbaar evenals het balkon aan de achterzijde. Voor het balkon dient een tweede trap genomen te worden. In deze trap is een extra berging te vinden.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: