Appartement huren in Den Helder Van Galenstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 2d4e5714924c Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Gelegen in Den Helder ligt deze karakteristieke woning in de Van Galenstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 78 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 82 m2. De woning is gebouwd in 1899 en heeft een energielabel G.
Stijlvol wonen in Den Helder. Dat kan goed in deze buurt. Van Galenstraat 35 is gelegen in de buurt Van Galenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 45 minuten rijden.
Indeling begane grond:
Ruime woonkamer met keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur, toilet en luxe badkamer.
1e verdieping:
3 ruime slaapkamers en kleine bergzolder.
Op dit moment wordt de gehele woning verbouwd en is deze klaar voor een nieuwe huurder. U kunt dus letterlijk en figuurlijk in een gespreid bedje.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: