Appartement huren in Deventer Hagedoornstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 14cdf6a55229 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Aan de Hagedoornstraat in Deventer is deze eengezinswoning TE HUUR!
In de wijk ‘Keizerslanden is aan de Hagedoornstraat deze helft van een twee-onder-één-kap woning uit 1947 te huur. Deze huurwoning is ruim, verzorgd en heeft een grote, zonnige tuin en een achterom. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum de Keizerslanden. Dit winkelcentrum heeft een uitgebreid winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Onder andere zijn er een Lidl en Albert Heijn supermarkt. Verder zijn er diverse scholen gesitueerd en is het openbaar vervoer in de nabijheid.
De begane grond
Bij binnenkomst kom je in de centrale entreehal met garderobe mogelijkheid, een modern toilet met wandcloset en een fonteintje. Vanuit de entreehal kan je met de vaste trap naar de verdieping, de royale woonkamer en naar de kelderruimte met een aansluitmogelijkheid voor de wasmachine.
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft veel lichtinval. Grenzend aan de woonkamer is een open keuken met een L / U opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gootsteen met een eengreepsmengkraan, een 4 pits gasfornuis met daarboven een afzuigkap, een oven en een koelkast.
De verdieping
Via de vaste trap kom je op de verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers gesitueerd. De ‘master bedroom’ is voorzien van een airconditioning, zodat je ook in warme zomers kan genieten van een goede nachtrust. Ook is hier de moderne badkamer met een regendouche, designradiator en een badmeubel aanwezig.
De tuin
De tuin is te bereiken vanuit de woning en via een achterom waarvan de entree naast de woning is gesitueerd. De tuin is groot, wat op de foto’s al duidelijk te zien is, en voorzien van een terras en een houten berging met een overkapping. Aan de woning is ook een stenen berging beschikbaar.
Parkeren
Aan de openbare weg kan je gratis de auto parkeren.
Huurprijs & kosten
– De huurprijs is € 1.099,00 per maand.
– De kosten van G/W/E komen voor rekening van huurder. Hiervoor dient u zelf leveranciers te kiezen en contracten af te sluiten, maar wij helpen u graag.
– Door verhuurder wordt een waarborgsom van minimaal € 2.000,00 verlangd.
Beschikbaarheid & aanvaarding
Deze huurwoning is per 1 november 2021 voor u beschikbaar.
EISEN
Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze woning dan dient u rekening te houden met de volgende eisen:
U dient uw kredietwaardigheid en bruto inkomen (minimaal 3,5 x de huursom) aan te tonen door overlegging van de volgende gegevens:
– Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
– Inkomensverklaring Belastingdienst (IB 2020)
– BKR registratie overzicht (recent)
– Salarisstroken (3x recent)
– Verklaring omtrent gedrag (VOG) (recent)
– Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
– Roken in het gehuurde is niet toegestaan.
BEZICHTIGINGEN
Graag ontvangen wij per e-mail graag van u een korte omschrijving waarom u deze woning wilt huren; wie bent u en wat doet u (gezinssamenstelling, werk, hobby’s enzovoorts). Wij nemen dan contact met u op voor een bezichtiging.
OVERIGE INFORMATIE
Deze informatie met foto’s, sfeerbeelden en indelingstekeningen, is met zorg samengesteld om een zo goed mogelijke indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden, waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Voor meer informatie of een bezichtiging bel op 0570 69 11 78!

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: