Appartement huren in Eindhoven Graaf Adolfstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 69f2604ec1a7 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Per 1 januari 2020 komt dit prachtig gemeubileerde appartement beschikbaar!
Op gewilde woonlocatie aan de rand van de wijk Engelsbergen (Vonderkwartier) gelegen, gemeubileerde 2-kamer appartement op de 4e verdieping met fraai uitzicht op groot plantsoen. Balkon op zonzijde, mooie Bruynzeel keuken met apparatuur en verzorgd afgewerkte badkamer en toiletruimte. Rustige woonlocatie nabij alle faciliteiten, zoals scholen, busverbindingen, uitvalswegen en winkelvoorzieningen. Kortom, een instapklare woning die het bezichtigen meer dan waard is!
INDELING:
Woonkamer (ca. 30 m2). Ruime woon-/eetkamer met veel lichtinval en nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon. De woonkamer en het balkon bieden een fraai uitzicht op het plantsoen en de woonwijk.
KEUKEN:
Open keuken opstelling voorzien van diverse apparatuur.
TOILET:
Modern betegeld toiletruimte met vrijhangend closet, verlaagd plafond en mogelijkheid voor plaatsen van een fonteintje.
BADKAMER:
De badkamer (met verlaagd plafond) is geheel betegeld, in lichte kleurstelling en voorzien van douche.. Het verlaagde plafond is eveneens uitgevoerd met inbouwspots.
SLAAPKAMER:
Ruime slaapkamer (3,57 x 3,35 meter) met laminaatvloer.
BALKON:
Het brede balkon is gelegen op het zuidoosten. Geheel over de breedte van het appartement. Vanaf het balkon heeft u fraai uitzicht op het groene plantsoen.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: