Appartement huren in Etten-Leur Schermerhornbeemd

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 9408424f2125 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

NIET VOOR WONINGDELERS! No homesharing.
Deze karakteristieke en ruime woning is gesitueerd in Etten-Leur aan de Schermerhornbeemd. De woning heeft een woonoppervlakte van 288 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 962 m2. De woning is gebouwd in 1994.
De Schermerhornbeemd ligt in de buurt Sander-Banken, Groot Sander. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. HET is een betrekkelijk rustige buurt gelet op de bevolkingsdichtheid. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Etten-Leur, Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg van de A58 op slechts 6 minuten rijden.
De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De woning heeft een ruimte living met ensuite, met ruim uitzicht over de achtertuin, middels de grote raam partij. De aangrenzende keuken wordt volledig vernieuwd in januari 2022. De bijkeuken beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger.
De eerste & tweede verdieping wordt voorzien van een nieuwe PCV-vloer. De eerste verdieping beschikt over 3 royale slaapkamers en 1 kleine studiekamer. Tevens bevindt zich hier de badkamer met een bad, 2 inloopdouches en 2 wastafels. Er is lichtstraat voor veel natuurlijke lichtinval. De toilet is gescheiden van de badkamer en is te bereiken via de overloop. De tweede verdieping beschikt over een “royaal penthouse” met groot dakterras.
– Keuken word vernieuwd in jan 2022.
– Vloeren op eerste & tweede verdieping worden in oktober vernieuwd.
– Grote wijnkelder.
– Tuin wordt opgeknapt.
– Royale tuin (tuinonderhoud wordt verzorgd door eigenaar).
– De garage is niet bruikbaar voor een auto enkel als opslag.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: