Appartement huren in Leidschendam Vinkenborghlaan

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 0f2905cb17c3 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Per direct beschikbaar:
Een heerlijke 4 slaapkamer woning dat volledig gemeubileerd wordt opgeleverd. met voor-en achtertuin met schuur en op de bovenste verdieping een heerlijk balkon op het zuid-westen. De woning is gevestigd in de rustige buurt genaamd: De Rietvink en bevindt zich nabij het oude centrum van Leidschendam.
Door de strategische ligging Leidschendam-Den Haag- Voorschoten en Leiden, leent deze woning zich bij uitstek voor degenen die makkelijk moeten kunnen afreizen richting de diverse bestemmingen.
Indeling:
Via de entreehal loopt u richting de zeer ruime woonkamer met semi open keuken en de achtertuin met terras en schuur. De woning is op de begane grond voorzien van een fraaie houten vloer.
Via de houten trap bereikt u de woonlaag met 3 slaapkamers waarvan de grootste aan de voorzijde bevinden zich op deze woonlaag, de badkamer (die volledig zal worden vernieuwd) en de aparte toiletruimte. Via de houten trap bereikt u de 3e woonlaag waar zich de wasmachine, droger en een slaapkamer met balkon bevinden.
Kortom:
Een heerlijke woning in een rustige woonwijk voor woningdelers, een expat gezin, internationale studenten die op zoek zijn naar een kwalitatief goede- en vooral een grote woning dat tal van mogelijkheden biedt om comfortabel te wonen! Huisdieren zijn in overleg, toegestaan.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: