Appartement huren in Rotterdam Noorderhavenkade

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 37d8dc5ef14b Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

BEZICHTIGING VOL!! Keurig 3-kamer bovenwoning aan de uitermate populaire Noorderhavenkade in Blijdorp. De woning beschikt over een ruim terras gelegen op de zolderetage en voor meer buitenruimte kun je op de groenstrook van de Noorderhavenkade recreëren of naar het Vroesenpark!
Het appartement ligt aan de groene Noorderhavenkade op de rand van de wijken Blijdorp en Bergpolder, met de supermarkten om de hoek aan het Stadhoudersplein. Het Vroesenpark bevindt zich op loop-/fietsafstand en het bruisende hart van Rotterdam is met ca. 10 minuten fietsen te bereiken. De ideale locatie om tot rust te komen, maar ook de stadse drukte op te zoeken! Toch de stad uit? Dan zijn de A13 en A20 met 5 minuten te bereiken.
Indeling:
Entree via gezamenlijke trapopgang. Op de eerste verdieping bevindt zich de voordeur naar het appartement. Via de hal, betreed je aan de achterzijde van de woning de woonkamer met open keuken. Een keurige keuken voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde van het appartement te bereiken.
De woonkamer is groot genoeg om een woon-en eetgedeelte te creëren, toilet I is teven te bereiken via de woonkamer. Aan de voorzijde tref je slaapkamer I, vanwaar je vrij uitzicht hebt over de Noorderhavenkade.
Via de interne trap betreed je de halve 3e etage, daar tref je de badkamer, slaapkamer II en het tweede toilet. Via het toilet en slaapkamer II bereik je het riante terras. De badkamer is netjes betegeld voorzien van wastafel met spiegel, design radiator en douche, tevens bevindt de aansluiting voor de wasmachine zich op de badkamer.
De gehele woning is voorzien van een nette laminaat vloer en wordt verwarmd middels CV.
Uiterst geschikt voor twee woningdelers!
Huurcondities:
Huurprijs: €1100,- excl. nutsvoorzieningen, g/w/l komt op naam van de huurder
Waarborgsom: staat gelijk aan 2 maanden huur
Huurperiode: max. 24 maanden
Inkomenseis: inkomen middels loon uit arbeid, met een minimale bruto maandsalaris van 3 maal de huurprijs
Wijze van oplevering: deels gestoffeerd
Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller, deze tekenen ook mee op de huurovereenkomst.
Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: