Appartement huren in Rotterdam Pannekoekstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 4d37ce5a5da2 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

BEZICHTIGING VOL
Wonen in één van de gezelligste straten van Rotterdam, in het hart van het bruisende centrum. Wonen op deze locatie laat je genieten van de leukste hotspots op steenworpafstand. Daarnaast is de woning super licht en erg praktisch ingedeeld.
Toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent.
Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein.

Indeling
Begane grond:
Entree met trapopgang naar de 1e etage.

Eerste etage:
Hal; toegang tot de woonkamer met open keuken. De grote raampartijen zorgen voor een lichte en sfeervolle living met schouw. Dit geeft de ruimte nog wat extra karakter. De half open keuken in het wit is basis zonder apparatuur, deze dien je zelf te plaatsen. Via de keuken bereik je het eerste balkon.
Tweede etage;
Hier tref je twee slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het fijne 2e balkon. Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde en slaapkamer II met balkon is gelegen aan de achterzijde. Nette badkamer welke keurig betegeld is voorzien van douche, wastafel met spiegel, design radiator en wasmachine aansluiting.
De woning is heerlijk ruim en gelegen op toplocatie, het heeft wat liefde en aandacht nodig. Ga hier aan de slag met je verfrollers en kwasten en jij maakt je eigen thuis! Altijd al willen wonen aan dé hotspot van Rotterdam, dan is dit dé woning voor jou.
Huurcondities:
Huurprijs: €950,- p/mnd. De kosten voor water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
Waarborgsom: 2 keer de maandhuur
Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs*
Huurperiode: bepaalde tijd max. 24 maanden
Wijze van oplevering: kaal
*Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: