Appartement huren in Rotterdam Poolsestraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 39b944feb441 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Ruime dubbele bovenetage aan de Poolsestraat in Oud-Mathenesse, de woning is voorzien van een riante woonkamer, 2 slaapkamers en een zolder!
Oud-Mathenesse heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. Het is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt de wijk divers en erg leuk om te wonen! Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A20).
Bij binnenkomst loop je via de trappengang de hal binnen op de 2de verdieping die aansluit op alle ruimtes in de woning. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer die strekt van de voor tot de achterzijde van het pand Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde. Daarbij aansluitend bij de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van onder andere een vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en 4-pits elektrische kookplaat. In de hal bevindt zich het toilet en een trap met toegang tot de 3de verdieping.
Op de 3de verdieping tref je de 2 ruime slaapkamers. En-suite de betegelde badkamer met douchecabine en wasbak. Extra bergruimte op de zolder te bereiken via een vaste trap.
De woning wordt verwarmd middels CV.
Uiterst geschikt voor twee woningdelers!
Huurcondities:
Huurprijs: €995,- excl. nutsvoorzieningen, g/w/l komt op naam van de huurder
Waarborgsom: staat gelijk aan 2 maanden huur
Huurperiode: Minimaal 12 maanden
Inkomenseis: inkomen middels loon uit arbeid, met een minimale bruto maandsalaris van 3 maal de huurprijs
Wijze van oplevering: kaal
Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller, deze tekenen ook mee op de huurovereenkomst.
Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: