Appartement huren in Rotterdam Saftlevenstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 346a92130e50 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Alle stadse voorzieningen zijn vanaf je eigen voordeur op loopafstand bereikbaar. Jij wilt wonen aan de Saftlevenstraat omdat; het een centrale ligging heeft, stijlvol pand en een heerlijke buitenruimte!
Dit stadsdeel heeft een prachtige ontwikkeling doorgemaakt; veel panden hebben hun authentieke uitstraling weer teruggekregen en het is weer een sociale en veilige stadse leefomgeving geworden. Werkelijk alle stadse faciliteiten liggen in de directe omgeving; om de hoek de gezellige Nieuwe Binnenweg met talloze eet-en drinkgelegenheden. Deze kunstzinnige omgeving bruist van de cultuur. Het museumpark, het centraal station, winkels en supermarkten, gerenommeerde basisscholen en kinderdagopvang; alles is in de buurt te vinden.
Ruime studio met balkon gelegen op de zolder etage van het pand aan de achterzijde. Basic keuken voorzien van 2 pits-inductie kookplaat, koelkast met vriesvakje en wasmachineaansluiting. Het toilet is gelegen op de gezamenlijke hal maar wel voor privé gebruik en behoort tot de studio. Volledig betegelde douche met wasbak en spiegel.
Huurcondities:
Huurprijs: €785,-
Servicekosten: €110,- voor gas, water, licht en wifi
Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs of een garantstelling vanuit ouders
Huurperiode: maximaal 24 maanden
Wijze van oplevering: deels gestoffeerd
Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend. Voldoet je niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien je over een borgsteller beschikt.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: