Appartement huren in Rotterdam Spangesekade

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 2d7479888f9d Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Een licht 3-kamerappartement met balkon op het westen in het levendige en hippe Delfshaven. Het bijzondere aan deze woning is het prachtig uitzicht vanuit de woonkamer over het vaarwater ‘De Schie’
De locatie is zeer gunstig met alle stadse faciliteiten binnen handbereik. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van leuke restaurants en ambachtelijke winkeltjes. De ligging ten opzichte van het centrum van Rotterdam en de uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram, bus en metro) zijn uitstekend. Het historisch Delfshaven loop je zo tegemoet.
Indeling:
Begane grond; gezamenlijke entree met trapopgang naar de 2e verdieping
Via de entree stap je binnen in de hal met aansluitend alle kamers in de woning. De woonkamer bied een fantastische uitzicht over het vaarwater en is gelegen op de hoek van de woning. De keuken is zeer strak ingericht en is voorzien van 5-pits fornuis, oven, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. In de keuken bevindt zich ook de wasmachineaansluiting met wasmachine. Vanuit de keuken loop je op het balkon die uitzicht biedt over de straat en de Schie, deze is verbonden met een van de slaapkamers. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld en voorzien van douche en wasbak. Toilet is apart gesitueerd. De eerste slaapkamer is ruim ingedeeld en de 2de slaapkamer kan gebruikt worden als logeer of studie/werk kamer.
Deze woning is gelamineerd en gedeeltelijk gestoffeerd met raambekleding en de berging bevindt zich in het souterrain.
Huurcondities:
Huurprijs: €895,- per maand inclusief servicekosten en raambewassing.
Waarborgsom: €1790,-
Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs
Huurperiode: maximaal 24 maanden
Wijze van oplevering: gedeeltelijk gestoffeerd
Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: