Appartement huren in Rotterdam Tapuitstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 8e0f9bb0a9fc Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Prachtig 3 kamer appartement gelegen in het gezellige Rotterdam-Charlois. Voor wie centraal wil wonen is dit een fantastische locatie. Binnen handbereik tref je het openbaar vervoer, ook is er goede verbinding met de Ring rond Rotterdam. Voor wie van groen houdt kan zich gelukkig prijzen met het Amelandseplein en recreatie park ‘Zuiderpark’. De woning wordt omgeven door verschillende scholen en supermarkten en er wordt volop geïnvesteerd in de buurt. In 2018 is het nieuwe 50-meter bad bij Zuidplein opgeleverd en recent ook het nieuwe kunstenpand/theater. Ahoy is uitgebreid en ernaast zijn de voorbereidingen in volle gang voor de bouw van een megabioscoop.
Indeling:
begane grond
Vanuit het afgesloten portiek is er toegang tot de 2de etage middels de gemeenschappelijke opgang.
2de etage
De hal met aansluitend de gang naar de woonkamer verbindt alle ruimtes in het appartement. Ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde welke lekker licht dankzij de flinke raampartij. Middels de en-suite deuren bereik je de slaapkamer aan de achterzijde. Via de hal kom je in de gerenoveerde keuken, deze is o.a. voorzien van koelkast met vriezer, vaatwasser, oven, ceramische 4 pits kookplaat en RVS afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon. Het toilet is gesitueerd op de badkamer.
Ten slotte is er nog een extra werk/studeer kamer aan de voorzijde.
De volledige woning is voorzien van een nieuwe nette laminaat vloer en CV.
Berging in de onderbouw.

Huurcondities:
Huurprijs: €825,- incl. servicekosten, excl. nutsvoorzieningen
Borg: gelijk aan 2 maanden huur
Inkomenseis: min. 3 maal de bruto huurprijs
Huurperiode: bepaalde tijd max. 24 maanden
Wijze van levering: deels gestoffeerd
*er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: