Appartement huren in Schiedam Frans Halsplein

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: d68b565cb7b2 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Knus 3 kamer beneden woning beschikbaar aan de Frans Halsplein in Schiedam-west.
Schiedam-West is gelegen in een rustige wijk met alle voorzieningen binnen handbereik zoals supermarkten, sportscholen en het openbaar vervoer. Binnen no-time ben in het centrum van Schiedam en binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam.
Uiterst geschikt voor een starter of koppel.
Bij binnenkomst kom je in de hal die aansluit op alle ruimtes in de woning. Grenzend aan de 2 slaapkamers tref je de volledig betegelde douche voorzien van een wastafel en verder in de hal een apart toilet.
Ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde welke lekker licht is dankzij de flinke raampartij, Hier vanuit bereik je de volledig uitgeruste keuken voorzien van alle gemakken zoals combi-oven, ceramische kookplaat, afzuigkap en koeling met vriesvak. Zoals je kunt zien is de woning onlangs gerenoveerd, gelamineerd en voorzien van een slimme thermostaat. instap klaar dus!
huurcondities:
Huurprijs: €1095,-
Borg: gelijk aan 2 maanden huur
Inkomenseis: min. 3 maal de bruto huurprijs
Huurperiode: max. 24 maanden
Wijze van levering: gestoffeerd

*er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: