Appartement huren in Utrecht Balijelaan

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 8446245010ef Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Zeer sfeervol gemoderniseerd appartement te huur
Deze fraaie 3-kamerwoning is gelegen in de populaire Dichterswijk nabij diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Treinstation Vaartsche Rijn is gelegen op loopafstand en het Centraal Station is binnen 5 fietsminuten te bereiken net als het gezellige stadscentrum. Je loopt binnen enkele minuten naar het bruisende Ledig erf en de Twijnstraat.
Utrecht- Balijelaan:
Per 1 november 2021 verhuren wij een appartement van ca 80m2. Het appartement is in 2018 geheel gerenoveerd. De huidige huurders gaan er deze maand uit en daarom zijn wij nu op zoek naar nieuwe huurders die er minimaal een jaar blijven wonen.
Het appartement bevindt zich op de Balijelaan en daarmee een goede ligging in de stad. Het bevindt zich zowel op loopafstand van treinstation Vaartse Rijn als het Centraal Station. Een bushalte voor de deur en daarnaast ook gratis parkeren voor de deur.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en hiermee ook middelste verdieping, op de begane grond woont 1 persoon en op de tweede (bovenste) verdieping wonen 2 personen.
Het appartement beschikt over een eigen voordeur en eigen huisnummer, twee slaapkamers. Een grote woonkamer en woonkeuken met kook (schier)eiland. Aan de woonkamer en aan 1 van de slaapkamers bevindt zich een klein balkon. Verder heeft het appartement een badkamer en een seperaat toilet en daarnaast is er nog voldoende bergruimte.
Op de begane grond bevindt zich een berging wat gedeeld wordt met zowel de huurder van de begane grond als huurders van de tweede verdieping. Deze kan gebruikt worden om bijvoorbeeld fietsen te stallen of andere spullen die je liever op de begane grond bergt.
Kortom een keurige woning!
Bijzonderheden:
Woonoppervlakte resp. c.a; 80 m2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Voorwaarden:
Huurprijs: € 1750.- excl. g/w/e
Afschrijvingskosten r/z: € .- per maand.
Waarborgsom: 1 x de maandhuur
Aanvaarding in overleg/ per 1 november
Minimale huurtermijn: 12 maanden
Huurtoeslag mogelijk: Nee, helaas niet.
Gunning is voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.
Indien u belangstelling heeft, dan kunt u zich gratis inschrijven en nadien een bezichtigingsaanvraag doen middels de navolgende link:
https:///registration-49/
DISCLAIMER
Woon-match heeft getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: