Appartement huren in Weesp Reigersweide

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: b12e7324760b Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Gerenoveerd 2-kamer appartement te huur in Weesp!
Op één van de betere locaties in de rustige en ruime woonwijk “Aetsveld”. Een geheel gerenoveerd 2-kamer appartement. De woning bevindt zich op de bovenste etage (geen bovenburen) met balkon op het zuidwesten. Er is voldoende parkeergelegenheid (vrij parkeren) bij de woning en op de begane grond is een privé stenen berging te vinden (circa 8m²), ideaal voor de (motor)fiets of scooter.
Condities
– Waarborgsom betreft 2 maanden huur
– Huurprijs is EUR 1050,- per maand exclusief gas/water/elektra
– Huurperiode minimaal 12 maanden
– Beschikbaar 1 november 2021
– Gunning voorbehoud eigenaar
In dit kleinschalige wooncomplex heeft iedereen een eigen opgang en eigen water, gas en stroom meter. Daarnaast een eigen stukje galerij en balkon. Op een steenworp afstand van het complex bevind zich een sporthal en supermarkt. In de nabijheid bevindt zich tevens het historisch en gezellige centrum van Weesp met winkels, horecagelegenheden en het NS-station. Vanaf het treinstation Weesp is Amsterdam Centraal Station in slechts 12 minuten te bereiken en Schiphol in 22 minuten. De uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, Utrecht, Hilversum en het Amsterdam UMC locatie AMC zijn goed te bereiken.
Kenmerken
– Loopafstand naar het winkelcentrum WEESP
– Binnen 5 minuten op het treinstation Weesp met de fiets
– AMSTERDAM is zeer goed te bereiken met een uitstekende treinverbinding en auto
– Voldoende parkeergelegenheid, vrij parkeren
Omschrijving
Via de hoofdingang op de 1e verdieping komt men in de hal, met bergkast, kapstok en trap. Boven de trap is bergruimte. De woonkamer is ruim, heeft wit gesausde wanden, veel licht door de raampartij aan de voorzijde en een nette laminaat vloer. In de woonkamer bevindt zich een open keuken voorzien van fornuis en afzuigkap.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft dezelfde nette laminaat vloer, nette wanden en geeft toegang tot de badkamer. Het Velux-raam geeft prettig licht in de slaapkamer en is te blinderen met een ingebouwd schuifgordijn.
De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel met spiegel en een wasmachineaansluiting met voldoende ruimte voor een grote wasmachine. De badkamer is betegeld tot aan het plafond.
Al met al een net apartment op een toplocatie. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via , of bel.
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Roken niet toegestaan. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: