Appartement Onderlangs in Arnhem

950,00

Artikelnummer: ecde998bdfe5 Categorieën: ,

Beschrijving

Huurstunt.nl

Een heerlijke, compleet OPNIEUW GESTOFFEERDE , sfeervolle bovenwoning MET 2 SLAAPKAMERS gelegen op de 2e etage aan de rand van het centrum van Arnhem, dichtbij de Rijn.

Op steenworp afstand van het gezellige centrum van Arnhem, leuke winkelstraten, eetgelegenheden, terrasjes voor een koffietje of een wijntje. Het Focus Filmhuis, Musis Stadstheater, bioscopen, Stadsparken Sonsbeek en Musispark. Op nog geen 5 minuten fietsen is er een grote supermarkt maar ook in de stad zijn er mogelijkheden voor het doen van de dagelijkse boodschappen, op vrijdagochtend en op zaterdag is er een weekmarkt.
Voor de sportievelingen zijn er diverse mogelijkheden sportscholen en verenigingen voor buitensport voetbal, hockey, tennis op de diverse plekken in de omgeving.
Vrij parkeren kan aan de overkant van de straat of voor de deur met een parkeervergunning (deze is makkelijk aan te vragen). Goede verbindingen openbaar vervoer, het Centraal Station “om de hoek”. Prima aansluiting op diverse snelwegen in de regio.- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
– huurprijs is excl. gas/water/elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen
– inkomenseis is minimaal € 3400,- bruto vast inkomen per maand (mag gezamenlijk zijn)
– garant- of borgstellingen worden niet geaccepteerd
– ondernemers dienen van de laatste 3 jaar de jaarcijfers te kunnen overleggen
– geen woningdelers
– minimale huurperiode is 1 jaar
– ROKEN IS NIET TOEGESTAAN
– HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN

Premium-registratie

Extra informatie

Type accomodatie:

Oppervlakte:

Stad:

Provincie:

Adres:

Postcode:

Aantal kamers: