Appartement Westerstraat in Amsterdam

1.500,00

Artikelnummer: 4d952f99b3a6 Categorieën: ,

Beschrijving

Huurstunt.nl

Gelegen op de bovenste twee verdiepingen van dit gerenoveerde pand, treft u dit prachtige appartement aan. u komt de woning binnen in de woonkamer (doorzon) met openslaande deuren naar het balkon. deze ruimte heeft een ruime open keuken met inbouwapparatuur. de keuken is tevens voorzien van een mooie inbouwkast die dient als opstelplaats voor de wasmachine en droger. aan de voorzijde van het appartement heb je een geweldig uitzicht over de westerstraat. de woning heeft een apart toilet. via de inpandige trap bereikt u de slaapverdieping. deze verdieping heeft een ruime badkamer en een ruime slaapkamer.

Tijdens de renovatie is het pand recentelijk opgeknapt, oude kenmerken, zoals het glas in lood aan de voorzijde, zijn bewaard gebleven.

De Westerstraat is een gezellige straat in het hart van de Jordaan, de Jordaan kenmerkt zich door zijn gezellige cafés, restaurants, kleinschalige (middenklasse) winkels en gezellige markten. de buurt wordt ervaren als echt amsterdam. de straat is op loopafstand van diverse musea, parken en andere attracties. ook de uitvalswegen voor het openbaar vervoer zijn erg goed. diverse trams en bussen stoppen om de hoek. ook met de auto is de woning goed te bereiken. parkeren is mogelijk middels het vergunningstelsel.

Kortom een prachtig huis op een fijne locatie

Premium-registratie

Extra informatie

Type accomodatie:

Oppervlakte:

Stad:

Provincie:

Adres:

Postcode:

Aantal kamers: