Huurwoning Laan Ampsen in Lochem

2.200,00

Artikelnummer: c39a14b7ea29 Categorieën: ,

Beschrijving

Huurstunt.nl

Dit uiterst fraai gelegen en ruim bemeten (ca. 261 m²) huis beschikt over niet minder dan 6 (slaap)vertrekken en 3 badkamers, een schitterende zon- en tuingerichte woonkamer en een groot, recent gebouwd bijgebouw, staande op een royaal perceel van circa 3.000 m² waardoor optimale privacy gewaarborgd is. Verhuurder heeft de intentie het huis bestendig en langjarig te verhuren voor een huurprijs van € 2.200,- per maand exclusief de gebruikslasten en kosten van nutsvoorzieningen. Bij serieuze interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor waarna u de procedure zal worden toegelicht. Gunning zal onder voorbehoud geschieden.

Indeling
Begane grond: Entree. Hal met meterkast, vaste kast en wastafel. Tweede hal met toilet. Woonkeuken met inbouwapparatuur en kastruimte. Eetkamer met vaste kasten. Woonkamer met open haard. Ruime derde hal met toegang naar tuin als overkapping. Aanbouw met hal. 3 Slaapkamers 1 met vaste kast en aansluitend badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Slaapkamer 2 met vaste kast en toegang tot badkamer met douchehoek en dubbele wastafel. Slaapkamer 3 met toilet en toegang tot badkamer.
1e verdieping: Overloop. 3 Slaapkamers waarvan 1 met cv-ketel en keukenblok. Badkamer met toilet, douchehoek en wastafel.
2e verdieping: Bergzolders.

Premium-registratie

Extra informatie

Type accomodatie:

Oppervlakte:

Stad:

Provincie:

Adres:

Postcode:

Aantal kamers: