Kamer huren in Zandvoort Kromboomsveld

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 3a7c6468f57e Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

TE HUUR PER 1 NOVEMBER 2021 FIJN STUDIO APPARTEMENT.
RELATIEPROBLEMEN? EVEN EEN PAUZE NODIG? TIJDELIJKE VERBOUWING? OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FIJNE PLEK OM NA JE WERK TOT RUST TE KOMEN VAN ALLE HECTIEK? GEEN ZIN IN EEN STANDAARD HOTELKAMER?
LET OP: ALLEEN VOOR 1 PERSOON – GEEN 2 PERSONEN
Dit heerlijke Penthouse – Studio Apartment ligt op steenworp afstand van het treinstation van Zandvoort. Het centrum met gezellige winkeltjes en restaurants ligt op 600 meter afstand. De buurt is rustig en deze studio biedt uitzicht op de skyline van Zandvoort. Er is veel privacy aangezien het appartement op de bovenste etage ligt. Gezamenlijke ingang met de eigenaren van de woning.
Het appartement heeft 1 woon cq slaapkamer, een flatscreen-tv met satellietzenders, een ingerichte kitchenette met een magnetron en een koelkast en 1 badkamer met een douche en toilet. Daarnaast is er een ruim dakterras waar je na werktijd nog even kan genieten. Deze accommodatie biedt toegang tot een ruim balkon en WiFi.
De ruimte
Deze gezellige studio (op een geweldige locatie) biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldig verblijf!
Huurprijs is € 895,- inclusief gas, water, elektra en internet. 1 jaar of 2 jaar mogelijk.
Registratie is mogelijk tegen een meerprijs van € 50,- per maand
JA, wil jij in aanmerking komen voor dit leuke appartement graag mailen naar met een volledige omschrijving met betrekking tot persoon, werk, salarisindicatie en de huurperiode. Bij grote voorkeur een link naar je Linkedin profiel.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: