Volledige woning huren in Maastricht Prins Hessen Casselstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 18eb0f0c741e Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Dit statige en tot mansion volledig gemeubileerd en ingerichte herenhuis, gelegen direct aan het stadspark, is voorzien van 2 slaapkamers, 3 badkamers waarvan een met sauna en authentieke binnentuin. Deze woning geeft direct bij binnenkomst een groot gevoel van luxe waarbij de sfeer u meteen omarmd. Gelegen in het Jekerkwartier, direct in het centrum van Maastricht.
Indeling;
Begane grond: Woonkamer luxe inrichting. onderhoudsvrije binnentuin aan de achterkant van de woning. Leef keuken voorzien van Amerikaanse koelkast met ijsmachine en vriezer, oven, magnetron, gas- fornuis en afzuigkap. Aparte wasruimte met wasmachine en droger. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de wellness ruimte met grote sauna, regendouche en toilet.
1e verdieping: slaapkamer 1, met authentiek balkon, dat uitzicht geeft op het stadspark, volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, design toilet en luxe wastafels.
2e verdieping: slaapkamer 2 vv design verlichting en tv. Separate badkamer v.v. ruime douche, toilet en dubbele wastafel. design verlichting en tv.
Deze beauty is ook voorzien van een alarmsysteem en op de begane grond van electric bedienbare rolluiken met tijdsklok.
Huurprijs: €2.400,00 exclusief servicekosten
Deze woning is een parel die dienovereenkomstige huurders zoekt!

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: