Appartement huren in ‘s-Gravenhage Loosduinsekade

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 21687b70d71c Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Een pareltje van rust en schoonheid nabij het dynamische centrum van winkelend Den Haag! Deze gemeubileerde woning op de begane grond met achtertuin en schuur dateert uit 1903 en is recent volledig gerenoveerd! Zo ligt er over de gehele vloer fraai PVC laminaat en zijn de de vloeren en ramen fantastisch geïsoleerd. De muren zijn strak en alle voorzieningen evenals de meubilering zijn van tip top kwaliteit!
De Chambre en Suite maakt het mogelijk om de voorkamer als extra slaapkamer in te richten waardoor de woning in totaal 2 slaapkamers telt, het is aan u!
De achterkamer is voorzien van openslaande deuren waarmee u de leuke achtertuin benaderd. Hier kunt u het ochtendlicht ontvangen. Ook via de keuken en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning kan deze tuin worden benaderd.
Onderweg naar de achterzijde van de woning treft u een fraaie badkamer aan met modern bad meubilair, een badkuip dat tevens is voorzien van een regen douche kop als u niet uitgebreid in bad wil. De fraaie slaapkamer aan de achterzijde is ruim en voorzien van een eeste klas 2 persoonsbed. In de gang naar de uitweg, bevindt zich nog een aparte toiletruimte en er is voldoende bergruimte om uw niet dagelijkse spullen op te bergen.
Kortom: Een geweldige woning voor een single, een koppel al dan niet met kind die al dit moois op waarde weet te schatten!

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: