Appartement huren in ‘s-Gravenhage Laan van Roos en Doorn

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: 1e902c522b43 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Vooraf:
Deze woning wordt nog verder voorzien van fraai meubilair. De foto’s geven slechts een indicatie van al het moois dat deze woning te bieden heeft!
Locatie:
Wonen in het mooiste deel van Den Haag in het oude centrum, nabij de Denneweg, het Lange Voorhout, het Binnenhof en de smaakvolle uitgaansgelegenheden die de stad te bieden heeft. Bovendien beschikt u over een eigen beveiligde parkeerplaats voor de deur en ondervindt u rust, comfort als u dit adres bezoekt!
Deze familie woning telt maar liefst 4 slaapkamers die verdeeld zijn over 2 woonlagen.
Indeling:
Op de begane grond bereikt u via de voortuin de ruime en moderne keuken met eetgelegenheid. Vanuit de keuken kunt u makkelijk het ontbijt of lunch serveren indien u gebruik maakt van de voor tuin die het ochtend- en middaglicht ontvangt.
Verderop in de gang bevindt de houten trap om naar de 1e verdieping te gaan, tevens bevindt zich hier een toiletruimte en de wasmachine met droger.
Aan het einde van de gang bereikt u de zeer ruime woonkamer dat via een fraaie schuifdeur toegang verschaft tot de heerlijke achtertuin waar u tot laat in de avond kunt genieten van het avondlicht.
1e verdieping:
Via de houten trap bereikt u 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en badkuip. Zowel de inloopdouche als de badkuip is voorzien van speciale knoppen waarmee heerlijke massage stralen zijn in te regelen. De afwerking van de badkamer en het moderne wastafelmeubel is voortreffelijk! Alle slaapkamers zijn voorzien van een deur dat toegang verschaft tot een Frans balkon. De 2 gezellige slaapkamers aan de voorzijde, ontvangen het ochtendlicht terwijl de master bed room het late avondlicht toelaat.
2e verdieping:
Hier bevindt zich de 4e slaapkamer die ongekend ruim is en bovendien toegang verschaft tot het zonne terras aan de achterzijde van de woning, Ook aan de voorzijde bevindt zich een zonneterras dat via de badkamer met inloopdouche, toilet en bidet kan worden bereikt.
Kortom: Een geweldig familiehuis op een pracht locatie!

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: