Appartement huren in ‘s-Gravenhage Lübeckstraat

296.991.519.530.225.958.912,00

Artikelnummer: baf611e61997 Categorie:

Beschrijving

Huurstunt.nl

Heerlijk en rustiek wonen in een geweldige omgeving, nabij het Vredespaleis, Eurojust en Europol, het Statenkwartier en goed openbaar vervoer! Dit kan op de Lubeckstraat en wel per direct! Initieel is de woning beschikbaar voor een half jaar maar het is eventueel ook mogelijk om langer te gaan huren.
Deze woning wordt gemeubileerd opgeleverd en bevindt zich op de 1e etage. Aan de achterzijde bevindt zich het balkon dat zich over de gehele lengte van de woning uitstrekt en kan worden bereikt via zowel de eetkamer als keuken.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde met uitzicht op de straat en de groenvoorzieningen die prima worden bijgehouden.
Via een schuifdeur kan de eetkamer welke zich aan de achterzijde bevindt, worden gesepareerd van de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich tevens de slaapkamer en keuken. De badkamer is uitgerust met een badkuip en wastafel terwijl de toiletruimte zich apart ernaast bevindt.
Over het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer. Kortom: Een fijne woning voor een rustige huurder die met zorg deze rustige woning wil huren. Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.

Premium-registratie

Extra informatie

Plaats:

Oppervlakte m2: